Over ons

Schildersbedrijf Overdinkel is een eenmansbedrijf gerund door Erwin Kleine. Al op vroege leeftijd was ik bezig met kleuren en de keuze om het schildersvak te gaan leren was dus snel gemaakt. Na en tijdens de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan bij kwaliteits- bedrijven in dit mooie beroep. Vakmanschap staat bij mij hoog in het vaandel en ik streef er ook naar om het schilderwerk zo te maken zoals ik het thuis zelf ook heb(strak en AF).

 

Uw huis.... uw appeltje voor de dorst..!

Het schilderwerk aan uw woning, zowel buiten als binnen, is een perfecte investering voor de toekomst, uw appeltje voor de dorst. Naast een goed uitziende woning is uw huis een waardevol bezit, dat mits door goed onderhoud zijn waarde behoudt. Onderhoud is dus echt van belang, vooral in ons land waar de weersinvloeden grote invloed hebben op de kwaliteit van het schilderwerk. Uw huis verdient daarom een vakman die met liefde en passie voor het schildersvak aan het werk gaat. 

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande panden, zakelijk of particulier kiest u voor Schildersbedrijf Overdinkel.... Voor als het echt AF moet zijn!